Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ostgratinerad köttfärslimpa

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Enkel att göra, sköter sig själv i ugnen & gott att äta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop köttfärsen mef ägg, créme fraiche, philadelphiaost och limeolja.
  2. Finhacka rödlöken och häll i smeten. Skala och pressa vitlöken i köttfärsröran. Citronpeppar och salt efter smak.
  3. Bland ihop alltsamman och forma färsen till en limpa i en ugnsäker form. Skiva paprikan, tryck i den skivade paprikan i köttlimpan.
  4. Strö över gratängosten på köttlimpan. Lägg sockerärtor, sidan om köttfärslimpan. Häll lite grädde över köttlimpan så att osten blir kvar.
  5. 175 g i mitten av ugnen. Servera med potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.