- Serverar: 8 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Enkel att göra, sköter sig själv i ugnen & gott att äta.
Instruktioner
- Blanda ihop köttfärsen mef ägg, créme fraiche, philadelphiaost och limeolja.
- Finhacka rödlöken och häll i smeten.
Skala och pressa vitlöken i köttfärsröran.
Citronpeppar och salt efter smak.
- Bland ihop alltsamman och forma färsen till en limpa i en ugnsäker form.
Skiva paprikan, tryck i den skivade paprikan i köttlimpan.
- Strö över gratängosten på köttlimpan.
Lägg sockerärtor, sidan om köttfärslimpan.
Häll lite grädde över köttlimpan så att osten blir kvar.
- 175 g i mitten av ugnen.
Servera med potatis och en sallad.
Publicerat den
26 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar