Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta de pescado

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lyxiga ingredienser i en snabb gourmerätt. Färsk pasta, kräftor, svamp och vitt vin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten till pastan men vänta med att lägga i den.
  2. Låt kräftstjärtarna rinna av och ställ åt sidan. Hacka schalottenlök och skiva vitlöksklyftan. Fräs lök, vitlök och kantareller i smör i en panna.
  3. Stava paprikan och lägg ner den i pannan. Salta och peppra. Tillsätt chilisås och rör om. Häll i vinet och låt puttra på svag värme i 3-4 minuter så att vinet nästan har kokat in.
  4. Ta undan lite av vispgrädden och lös upp maizenamjölet i den. Häll all grädde ner i pannan och låt puttra på svag värme. Koka pastan, häll av den och häll ner i pannan. Smaka av med salt och peppar.
  5. Ta pannan från spisen och tillsätt kräftstjärtarna. Rör om. Lägg upp på tallrikar och riv över parmesan och dra över ett par varv med svartpepparkvarnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.