Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med sardeller och feta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En pastarätt som är enkel att slänga ihop. Perfekt som lunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Fräs bacon och grovt hackade sardeller, pressad vitlök och löken i tunna klyftor några minuter under omrörning.
  2. Häll i tomaterna skurna i strimlor. Blanda väl och låt det småkoka ca 10 minuter. Tillsätt oliver och krydda med oregano, salt och peppar. Blanda såsen med den nykokta pastan. Toppa med tärnad fetaost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.