Räk förrätt recept

Laddar...
Din sökning gav 1190 träffar

Krämig lax- och räksoppa

För ett tag sedan blev jag tillfrågad om att ingå i provköksteamet hos Falkeskog Delikatesser vilket jag gärna gör och sedan dess har det blivit en hel del lax i mitt kök, bland annat den här lilla so..


Laxtårta med löjrom och räkor

Hittade det här receptet på okänd sida på nätet men jag har gjort om det lite, bytt ut kallrökt lax mot varmrökt och lagt till lök och ägg. . det ska vara Kesella 5+ (alltså fetthalten i kesellan).

Gratinerad avocado med bacon, vit..

Detta är min familjs paradförrätt. Var det ursprungligen kommer ifrån vet jag inte. Det var nån gång i början av 90-talet som vi åt den första gången. Det har blivit åtskilliga gånger sen dess, både p..


Räkrulle

En egen påhittat förrätt som räcker till många som blev riktigt smarrigt. Gott till både som förrätt eller till buffén. (Kortet är taget innan det goda innehållet hade stelnat till.)

Festlig räkrulle

Av mjukt tunnbröd behöver man inte bara göra snittar, gör denna underbart goda rulltårtsformade smörgåstårta, du kommer inte att ångra dig.Allt i ett rårakor

Detta är ett recept som jag mixtrat ihop. Jag skickade in det i en tävling om "Dagens lunch" till ett radio program och vann en 12 bitars smörgåstårta som 1:a pris. Delar gärna med mig här av dess..