Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Signes färskostsallad

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Detta är mitt första egna recept. Hur gott som helst. Signe 6 år

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg 20 5-6 cm långa blad av valfri bladsallad i en skål. Lägg 40-50 ruccolablad i skålen. Tvätta noga i skålen och häll av vattnet. Om salladen inte är krispig så häll på iskallt vatten och låt stå kallt i kylen i minst 10 minuter.
  2. Häll salladen i ett durkslag och skaka av.
  3. Lägg bladsalladsbladen på uppläggningsfat. Lägg på 2 tsk färskost på varje. Toppa med ruccola och några droppar valfri olja. Salta eller servera med en skål saltflingor.
  4. Servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.