Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tant Signes kåldolmar

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Detta recept är det mest annorlunda jag har sett. Hittade det i tant Signes handskrivna kokbok från 1937. Detta är daterat den 7 mars 1965. Måste bara dela med mej av det här!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Köttfärs, salt, socker, peppar, litet grädde och vatten blandas med litet Pommac och 2 mosade potatisar -arbetas väl.
  2. 1 kålhuvud förvälles med litet saltat vatten. Dolmarna brynes med ett märgben som sedan får koka tillsammans med dolmarna.
  3. Till skyn: Litet av det vatten kålen förvällts i reds av med mjöl och grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.