Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skinkschnitzel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Festlig vardagsmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Banka ut skinkskivorna så at de blir tunnare. Blanda salt, peppar och salvia i en mortel och krydda köttet på båda sidor. Doppa ena köttsidan i ägg och därefter i ströbröd, tryck till lite så att ströbrödet fäster bättre och lägg dem därefter på exempelvis ett smörpapper. På hälften av köttskivorna lägger du en skiva ost, skinka och ost igen, avsluta med en köttskiva. Stek dem gyllenbruna på båda sidor på ganska svag värme.
  2. Servera med råstekt potatis, klyftpotatis eller ugnsstekta potatishalvor och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.