Spätta filé recept

Laddar...
Din sökning gav 249 träffar
SPÄTTAFILEÉR på Spanska

Syrlig av ättiksgurka och kapris, mustig av lök, konjak och tomatpuré, len som en medelhavsnatt av grädde. En festlig, lättlagad fiskrätt som du måste pröva.


Panerad rödspätta

Så gott! Lite piffigare med curry i paneringen. Testa gärna någon av mina falska remouladsåser till. Ett glas eller två av Casal di Serra (nr 12419) från Italien för 79:- gör det hela gudomligt!!!


Kryddig Rödspätta

Fräscht och lättlagat. Kryddor är skrivna på ett ungefär, sådant beror ju på smak och jag måttade inte utan slängde bara på lite lagom av alltihop. Riktigt lyckat i varje fall! Gluten- och laktosfr..
Kalasgod spätta i hummersås

Den här rätten har vi haft som favorit i många år och bjudit många vänner på. Nu tänker jag dela den med er och era vänner också. Den är jättegod. Jag glömde ta bilden innan gästerna börja ta för s..

Fiskfilé i gräddsås

Ett av min mammas paradnummer. Många moment, men ändå enkel. Välj själv vilken fiskfilé du vill använda, men spätta, rödtunga eller sjötunga passar bäst.
Spätta med soltorkad tomat

Det är roligt när något så snabbt och lättlagat är så himla gott. Har du inga små ugnsfasta formar, använder du en vanlig gratängform.