Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacosalsa (stark)

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ett litet komponerande i köket som blev riktigt bra. Passar nog även utmärkt till kött och kyckling. Vi åt den till tacos och godare tacosås har jag nog aldrig ätit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lökarna och blanda med pressad vitlök och sambal olek. Blanda i kryddorna (tänk på att anpassa efter smak, detta recept blir ganska starkt, lite smak försvinner när tomaterna blandas i så gör det lite starkare än du vill ha det). Rör ner nästan hela burken krossade tomater och sluta när du uppnått önskad konsistens.
  2. Starkare? Krydda på i efterhand Mildare? Tag mindre kryddor eller mer lök och mer krossade tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.