Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisksås med spaghetti

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Jättegod och enkel att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spaghettin i lättsaltat vatten enligt beskrivning på paketet.
  2. Tonfisksås: Skala och hacka löken. Ansa och skiva champinjonerna. Skär paprikan i centimeterstora bitar och strimla purjon.
  3. Värm hastigt tonfisken i en kastrull. Du behöver inte ta bort oljan. Blanda i allt utom crème fraichen och grädden och låt fräsa en stund.
  4. Blanda sedan ner crème fraichen och grädden och låt det småputtra någon minut. Smaka av med salt, peppar och eventuellt chilisås.
  5. Servera tonfiskröran med den kokta spagettin och en god grönsallad till.
  6. Smaklig spis!
  7. Tips! Om det blir sås över, kan man göra varma smörgåsar av den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.