- Serverar: 8 portioner
- Tid: 3 timmar
Skriv ut
Tillagade den här i helgen och den var riktigt omtyckt av mina matgäster.
Instruktioner
- Blötlägg gelatinbladen i vatten 20 minuter innan tillagning. Koka sedan upp grädden och mjölken i en kastrull. Tillsätt sockret och chokladen. Krama ur gelatinet och lägg ner det också. Låt allt smälta under omrörning.
- Sila bort överflödig vätska med en finmaskig sil eller grov duk. Häll sedan upp allt i portionsformar. Låt stelna i kylen i ett par timmar.
- Mixa hallonen till en puré med en stavmixer (eller gaffel). Sila bort kärnorna med en finmaskig sil och smaka av med florsocker. Servera med panacottan och njut!
- Gör gärna lite extra halloncoulis som serveras i en kanna som extra tillbehör.
Publicerat den
20 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar