Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklinggryta med kalamataoliver och vitt vin

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lättlagad och jättegod kycklinggryta. Hela familjens favorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfilén/kycklingklubborna ca 10 minuter per sida. Fräs lök och vitlök i traktörpanna. Tillsätt vin, fond, rosmarin, oliver, lagerblad, soya och grädde. Lägg i kycklingen och låt koka ca 10-20 minuter, tills kycklingen är genomstekt (skär ett snitt och kolla om du är osäker).
  2. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MammaModesty 31 januari 2008

    detta lät jätte gott.... ska se om jag kan testa den till helgen.... återkommer med besked och betyg... har sparat lite annat smarrigt från dig också... /camilla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.