Ädelost- och räkröra

Serverar: 8-10 portioner

Till fördrinken passar den här goda röran som läggs på mindre bitar av knäckebröd eller annat gott bröd.

Ingredienser

  • 1 kg räkor med skal
  • 1 schalottenlök
  • 100 g ädelost
  • 2 dl matyoghurt
  • 2 krm salt
  • 2 krm peppar
  • Knäckebröd
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Skala räkorna och finhacka schalottenlöken.
    2. Skär räkorna i bitar. Mosa ihop osten och matyoghurten med en gaffel. Blanda ner löken och räkorna. Smaka av med salt och peppar.
    3. Bryt 20 bitar knäckebröd och fördela röran på dem. Garnera med små dillkvistar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben