Ädelostfyllda kycklingrullader

Serverar: 4 portioner

Smakar gudomligt. Servera till ris eller pasta och lättkokta sockerärtor, små tomater och svarta oliver.

Ingredienser

  • Ca: 600 g kycklinglårfilé
  • 100 g krämig ädelost
  • Ca: 10 små svarta oliver
  • 1 klick smör eller margarin
  • Tillbehör
  • 4 port ris eller färsk pasta med spenatsmak
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • ½ dl riven parmesanost
  • Färskt kryddgrönt, tex: basilika
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Lägg ut lårfileérna med insidan upp. Lägg på bitar av ädelost och finhackade oliver. Rulla ihop och lägg rullarna med skarven nedåt i smord ugnsform. Pensla med smält fett. Salta och peppra.
    3. Stek i ugn 16-20 minuter, beroende på storleken.
    4. Koka riset efter anvisning. Om man väljer försk pasta så häll av vattnet när det kokat klart, rör i grädde och parmesanost och lite kryddgrönt och hetta upp.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben