Ädelostgratinerade kycklingfiléer

Serverar: 1-4 portioner

Ädelost är jättegott till kyckling.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 0,5 msk soja
  • salt
  • peppar
  • 4 konserverade päronhalvor
  • 2 dl vispgrädde
  • 140 g ädelost, riven
  • Instruktioner

    Pensla kycklingfiléerna med soja och krydda med salt och peppar. Lägg i en smord ugnssäker form. Skär päronhalvorna i klyftor och fördela i formen. Vispa grädden och blanda med hälften av osten. Fördela i formen. Strö resten av osten ovanpå. Stek i ugnen i 225 grader, 20 - 30 minuter. Servera med ris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Ingand 12 november 2007

    Detta var jättegott och enkelt att tillaga. Detta kommer jag att göra fler gånger.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben