Äggröra med tryffel

Serverar: 4 portioner

Vill du göra en festlig frukost till helgen?

Ingredienser

  • 2 msk smör eller margarin
  • 8 ägg
  • 4 msk mjölk
  • 1/2 tsk salt
  • 2 tsk tryffelolja eller 1 tryffel (ca 9g)
  • Instruktioner

    1. Smält fettet på svag värme i en vid kastrull.
    2. Rör lätt ihop ägg, mjölk och salt med en gaffel. Häll äggsmeten i kastrullen och rör med en trägaffel mot botten tills äggröran blivit tjock och krämig.
    3. På bilden visar vi en festligare variant av äggröra där vi blandat skivad tryffel i äggsmeten och serverar äggröran i äggskalen.
    4. Som ersättning för tryffeln går det att smaksätta med tryffelolja.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben