Aioli

Serverar: 6 portioner

Tid: 15 minuter

En god och lättlagad aioli.

Ingredienser

  • 3 dl gräddfil
  • 1 dl lättmajonnäs
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk svartpeppar
  • Instruktioner

    Blanda gräddfilen med övriga ingredienser till en jämn sås. Låt stå kallt någon timme före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Nyårsmiddag
    Inte bestämt nyårsmiddagen ännu? Här får du ett par festliga försla...

    Jörgens fisksoppa
    I vår monter på Det Goda Köket på Älvsjömässan gör Jörgen succé med de...

    Kräftans vänkrets
    August Strindberg var en av oss, dvs. kräftälskare. När han i ”Trefa...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben