Amoz Fläskfilé a la Bonjour.

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Ett recept som kom till en lördag då jag kände för att hitta på något nytt! Det blev både gott och lättlagat!

Ingredienser

  • 500-800 g fläskfilé
  • 1 rödlök
  • 1 röd paprika
  • 400 g hela champinjoner ( 1 stor burk)
  • 227 g vattenkastanjer (1 liten burk)
  • 170 g böngroddar (1 stor burk)
  • 1 ask Crème Bonjour ( örter/tomat )
  • 2-3 dl vispgrädde
  • 1 hg gorgonzolaost
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Ansa och skiva köttet i ca 2 cm tjocka skivor. Bryn och krydda skivorna och lägg dom sen i en eldfast form. Hacka lök och paprika och bryn lätt. Fördela röran över köttet. Lägg därefter på svamp, kastanjer och böngroddar utan spad. Blanda samman grädden med crème bonjouren och häll över. Dela gorgonzolan i små bitar och toppa formen med den. Gratinera i 225 grader ca 15 minuter. Servera ris eller risnudlar till samt en god sallad till! Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben