Amoz lax- och räkcocktail

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En frisk, snabb och supergod förrätt.

Ingredienser

  • 4 tunna skivor gravad eller rökt lax
  • 250 g räkor med skal
  • 4 gröna sparris
  • ca ¼ av en färsk ananas
  • 1 stor tomat
  • Lite sallad
  • 1½ dl crème fraiche
  • 1-2 tsk curry
  • Instruktioner

    1. Skär bort det nedersta på sparrisen och kok den i lättsaltat vatten ca 5 min. Låt den kallna. Rensa räkorna, skär laxen i mindre bitar.
    2. Dela tomaten och ananasen i små bitar. Skär varje sparris i tre delar.
    3. Blanda samman créme fraiche och curry.
    4. Varva sallad, tomater, ananas, lax, räkor och sparris. Avsluta med en stor klick av créme fraichen, ett par räkor och sparrisknoppen.

    Liknande recept

    4
    10 min
    1
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben