Amoz Lördagsgryta

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 45 minuter

Ibland har man inte lust att joxa för mycket i köket, så här får du en rätt som går snabbt. Gott blir det också, det är ju jag som gjort den!

Ingredienser

  • 1 kg kycklingfilé
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • 100 g soltorkade tomater
  • 1 liten röd paprika
  • 425 g bambuskott
  • 3 brk kokosmjölk á 400 ml
  • 50 g riven mozzarellaost
  • 1 dl grädde
  • 2-3 tsk curry
  • Ljus redning vid behov
  • Instruktioner

    1. Tina kycklingen så du kan skära den i 1-2cm tjocka strimlor. Bryn dem i smör och krydda med salt och peppar. Skär tomater och paprika i strimlor och pressa vitlöken. Tillsätt detta tillsammans med bambuskott, ost, grädde och kokosmjölk. Krydda med curry och red om det behövs. Låt puttra samman några min.
    2. Servera kokt ris till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    lillajag51 12 oktober 2012

    viljet fint recept

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben