Anitas goda kycklingfiléer

Serverar: 4 portioner

En festlig kycklingrätt.

Ingredienser

  • 600 gr kycklingfilé
  • 25 gr smör
  • 2 msk soja
  • Sås
  • 2 dl vispgrädde
  • 3 msk dijonsenap
  • 1 msk soja
  • 2 tsk kycklingfond
  • ½ msk dragon
  • 1 brk crème fraiche
  • Steksky från kycklingen
  • Persilja
  • Instruktioner

    1. Lägg kycklingen i en ugnssäker form. Pensla rikligt med smör och soja blandat. Grädda i 200°C i 25 minuter.
    2. Gör såsen under tiden. Koka grädden med senap, dragon och kycklingfonden. Vispa i crème fraichen. Skär kycklingfiléerna i 2-3 bitar och lägg ner i såsen tillsammans med skyn. Låt puttra ihop någon minut, smaka av och strö persilja över.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben