Annas biffsallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En mager god pastasallad för alla köttälskare.

Ingredienser

  • 2 biffskivor, 1 cm tjocka
  • Salt
  • Peppar
  • Marinad
  • 2 msk rapsolja
  • 2 msk balsamicovinäger
  • 2 krossade vitlöksklyftor
  • Frysta eller färska örter efter smak
  • Sallad
  • 500 g pasta
  • 1 flaska fettfri Italiandressing
  • 1 burk kärnfria svarta oliver
  • 2 tomater
  • 1 gurka
  • 1 gul paprika
  • 1 rödlök
  • 2 dl tärnad Gouda-ost
  • Instruktioner

    1. Blanda marinaden och lägg i köttet. Låt det stå rumsvarmt i minst 20 minuter. Koka pastan och kyl ner den i kallt vatten.
    2. Hacka grönsakerna. Blanda pasta, ost och grönsaker med dressingen i en skål. Ta upp köttet och peppra lite efter smak.
    3. Stek köttet i en mediumhög temperatur i 2 minuter på vardera sida. Salta efter smak. Låt köttet vila ett par minuter.
    4. Skär köttet i strimlor och blanda ner i pastasalladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben