Annas dressing till sallader

Serverar: 8 portioner

Tid: 5 minuter

Den här dressingen piffar till vanlig grönsallad; fetaostsallad; ja, vilken sallad som helst. Blanda och ställ på bordet så kan alla njuta av den efter eget tycke och smak. Den håller sig 1 vecka i kylskåpet. Perfekt att ha i kylen till sommarens alla sallader.

Ingredienser

  • 2 dl olivolja
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 8 msk mjölk
  • 4 msk socker
  • 2 msk senap
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • Instruktioner

    Blanda olja, vinäger, mjölk. Ha i socker och senap samt pressa vitlöken över. Skaka ihop.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Gratinerad aubergine
    En urgröpt aubergine fylls med en sås gjord av fruktköttet, lök och...

    Fräscha sommarrätter
    Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gär...

    Gott av grönt!
    En grön och mättande rätt, till lunch eller som förrätt före en huv...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben