Ansjovis- och vitlöksmarinerad strömming
Serverar:
4 portioner
Serveras med potatismos.
Ingredienser
600 g strömmingsfiléer
Marinad
125 g ansjovis
3 dl gräddfil
2 vitlöksklyftor, pressade
Panering
2 dl ströbröd
Instruktioner
Mosa ansjovisen och blanda ingredienserna till marinaden.
Lägg strömmingen i marinaden och låt den marinera några timmar. Ta upp fisken ur marinaden.
Lägg ihop dom två och två. Vänd i ströbröd och stek i smör.
Liknande recept
Strömming i ugn
4.9
30 min
2
10
Strömming på grönsaksbädd
45 min
4
Strömming med oliv- och basilikasmör
4
Strömming á la Ernst
2 d 30 min
8-10
Stekt strömming med morotsmos
40 min
2
Stekt inlagd strömming
4
Örtgravad strömming
4
1 d
10
Stekt, inlagd strömming
30 min
4
Inlagd strömming
4.8
1 h
4
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!