Baconsås med ädelost

Serverar: 4 portioner

Enkel att tillaga.

Ingredienser

  • 2 pkt bacon
  • 1 gul lök
  • 250 g champinjoner
  • 1 msk smör
  • 1 röd paprika
  • 1 vitlöksklyfta
  • 4 dl matlagningsgrädde
  • 100 g kvibille gräddädel
  • Salt
  • Peppar
  • Persilja
  • Instruktioner

    1. Skär baconet i små bitar stek tills det fått fin färg.
    2. Ta upp och lägg det på hushålspapper och låt det rinna av.
    3. Skala och hacka löken och skiva svampen.
    4. Fräs det i smör ett par minuter. Lägg i strimlad paprika och hackad vitlök.
    5. Lägg i bacon och tillsätt grädden. Koka upp och smula i osten.
    6. Låt osten smälta ner och smaka av med salt och peppar.
    7. Strö över persilja.
    8. Servera till pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben