Baconsås med ädelost
Serverar:
4 portioner
Enkel att tillaga.
Ingredienser
2 pkt bacon
1 gul lök
250 g champinjoner
1 msk smör
1 röd paprika
1 vitlöksklyfta
4 dl matlagningsgrädde
100 g kvibille gräddädel
Salt
Peppar
Persilja
Instruktioner
Skär baconet i små bitar stek tills det fått fin färg.
Ta upp och lägg det på hushålspapper och låt det rinna av.
Skala och hacka löken och skiva svampen.
Fräs det i smör ett par minuter. Lägg i strimlad paprika och hackad vitlök.
Lägg i bacon och tillsätt grädden. Koka upp och smula i osten.
Låt osten smälta ner och smaka av med salt och peppar.
Strö över persilja.
Servera till pasta.
Liknande recept
Ugnspannkaka med spenat, ädelost och bacon
4
40 min
4-6
2
Kycklinggryta med äpple och ädelost
4.3
3-4
1
Pasta med ädelost, cashewnötter och lax
4.9
4
4
Cathrines fyllda champinjoner med ädelost
20 min
10
Pizza med ädelost och bacon
4
Pastasås med ädelost, bacon och ärtor
4
20 min
3-4
2
Fläskfilégryta med ädelost
4.8
4
11
Grönkålspaj med ädelost
5
1 h 30 min
4-6
2
Pastagratäng med salami och ädelost
20 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!