Basilikadoftande fiskform
Serverar:
4 portioner
God smalmat!
Ingredienser
500 g torskfile
1 tsk salt
2 krm vitpeppar
1 tsk basilika
5 skivade tomater
1 tsk olivolja
bladpersilja
Instruktioner
Ugn 200 grader Låt djupfryst fisk tina. Lägg fisken i en ungssäker form. Salta, peppra och strö över basilika. Lägg tomatskivorna som taktegel ovanpå fisken. Pensla med olivolja. Gratinera mitt i ugnen ca 25 min. garnera med bladpersilja
Servering: Potatismos Haricots verts
Liknande recept
Basilikadoftande bullar
1 h 30 min
18
Basilikadoftande kotlettgryta
5
4
1
Tomat- och basilikadoftande pastasås
3
4
1
Fisk med frasigt täcke
4.3
40 min
4-6
2
Fiskgratäng med piff
4.3
1 h
4
Pangfisklåda på potatisbädd - Allt i ett.
1 h
4-6
Pestokassler
4
Basilikadoftande fiskform
4
Basilikadoftande fläskfilé med kantarellsås och potatisslantar
4
Kommentarer (1)
avorp
9 mars 2010
enkel och mycket god fisk gärna med pressad potatis till
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
enkel och mycket god fisk gärna med pressad potatis till