Biff i fantastisk sås

Serverar: 4 portioner

Rubriken säger allt

Ingredienser

  • 500 g nötkött (rostbiff)
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk soya
  • 75 g ädelost
  • 3 dl grädde
  • 2 msk senap
  • Instruktioner

    1. Strimla köttet och bryn det. Rör ner vinägern och soyan. Smält osten på svag värme, vispa i grädden och smaksätt med senapen. Blanda i köttet och låt sjuda några minuter.
    2. Servera med hasselbackspotatis och en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    evaullabritt 1 december 2011

    Gjorde en variant av detta recept idag. Det blev jättebra. Jag strimlade rester av en älgstek och marinerade en stund i vinäger och soya. Ljummade köttet i mikron och rörde sedan ner det i såsen enl. receptet. Ett jättebra sätt att göra en ny rätt av steken som blivit över.

    evaullabritt 1 december 2014

    Har lagat det igen. Denna gång tyckte jag att det blev för salt. Längtade efter att blanda i champinioner, men jade inga hemma.

    Relaterade Artiklar

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben