Biff med lök och klyftpotatis

Serverar: 1 portioner

Tid: 40 minuter

6 points

Ingredienser

  • 1 stor potatis
  • 1 stor gul lök
  • 1 tsk olivolja
  • 1 stor tomat
  • 125g/90g ryggbiff/rostbiff
  • Salt
  • Peppar
  • kokt broccoli
  • Instruktioner

    Skala och klyfta potatisen. Skala och skiva löken. Kokta potatisen halvmjuk i lättsaltat vatten. Slå av vattnet. Stek lök och potatis vid sidan om varandra i en stekpanna. Salta och peppra försiktigt. Dela tomaten. Lägg ner tomathalvorna i pannan mot slutet först med skalsidorna neråt. Stek biffen i ganske het panna. Servera med en god grönsallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben