Biff stroganoff

Serverar: 1 portioner

Tid: 20 minuter

En snabb middag för en

Ingredienser

  • 2 tsk olivolja
  • 10 g smör
  • 1/2 liten lök , skivad
  • 75 g skivade champinjoner
  • 1 vitlöksklyfta , krossad
  • 150 g ryggbiff i tunna strimlor
  • 125 g créme fraiche
  • 1 msk tomatpuré
  • Instruktioner

    1.Hetta upp hälften av oljan och smöret i e n liten stekpanna och fräs löken på medelgod värme tills den är mjuk . Tillsätt champinjoner och vitlök och fräs i ca 3 minuter Lyft ur och håll varmt. 2. Hetta upp resten av oljan och smöret i samma stekpanna och stek köttet på stark värme tills det är brynt lägg tillbaks champinjoner och lök ,rör om tills allt är blandat . 3. Dra stekpannan från värmen och rör ner cremé fraiche och tomatpuré . Krydda efter smak och servera , kärna med ris men funkar aven med kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben