Blåbärsbakelser

Mycket goda.

Ingredienser

  • 250 g krossade digestivekex alt glutenfria
  • 100 g smält smör
  • 3 msk socker
  • 1 ask philladelphia ost
  • 4-41/2 dl grädde
  • 1 kkp florsocker
  • 1 msk vanilj socker
  • 1 påse blåbärssoppa
  • Blåbär till garnering
  • Instruktioner

    1. Krossa kexen och blanda med smält smör, klicka ca 1 msk i form gärna aluminiumformar.
    2. Vispa grädden och blanda med osten och sockret. Klicka ovanpå kaksmulorna så mycket som du önskar. Koka upp blåbärssoppan.
    3. Låt svalna och ringla över, garnera med blåbär. Går utmärkt att frysa och är goda att äta lite halvtinade.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben