Blåbärsbakelser
Serverar:
12 portioner
Härligt goda! Severa gärna med lite vispad grädde.
Ingredienser
4 ½ dl vetemjöl
1 ½ tsk bakpulver
1 dl marsanpulver för kokning
250 g margarin
1 ½ dl strösocker
Blåbär
Strösocker
Instruktioner
Rör margarin och socker poröst. Blanda i resten av ingredienserna. Låt degen vila i 1 timme i kylen.
Dela degen i två delar. Rulla ut till längder och dela dessa i 12 bitar vardera. Tryck ut degen i folioformar. Lägg i sockrade blåbär.
Grädda i 175°, ca 20 minuter.
Liknande recept
Ann-Sofies goda blåbärsbakelser
5
45 min
6-8
1
Blåbärsbakelse
5
4-6
2
Blåbärsbakelse med kardemummavisp
Blåbärsbakelse
8
May-Liz blåbärsbakelser
Blåbärsbakelser
Raw food - Blåbärsbakelser
10-12
Blåbärsrulltårta / blåbärsbakelse
5
Cheesecake- och blåbärsbakelser med blåbärssås
6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!