Bönor med musslor

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 10 minuter

En mycket god gryta som är både bilig och god

Ingredienser

  • 1 burk vita bönor i tomatsås ca 450 gr
  • 1 gul lök
  • 1 burk musslor i vatten ca 425 gr
  • 2 msk klipp dill
  • 1 dl purjolöksringar
  • 1 tsk oregano
  • Instruktioner

    1. Häll upp bönorna i en kastrull. Skala och skiva löken mycket tunt och tillsätt dem. Tillsätt också musslorna med sitt spad.
    2. Värm det på svag värme, rör om försiktigt. Smaksätt med dill och oregano. Strö till sist över purjolöksringarna.
    3. Servera nybakat bröd till och en god grönsallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Japanska matord
    Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Tips för vegetarianer
    När man väljer att äta helt vegetarisk är det viktigt att man ser till...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben