Bönsallad med halloumi

Serverar: 4 portioner

En utmärkt lunchrätt.

Ingredienser

  • 2 burkar cannelonibönor à 400 g
  • 4 msk grön pesto
  • ½ dl hackad färsk persilja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 ask gula pärltomater
  • 1 ask röda pärltomater
  • 1 finhackad rödlök
  • 1 påse rucolasallad, 70 g
  • 1 paket halloumiost, 250 g
  • 1 msk olivolja
  • 1 persiljekvist som dekoration
  • Instruktioner

    Häll av bönorna och skölj ordentligt. Blanda bönor, pesto och persilja i en skål. Smaka av med salt och peppar. Skölj tomaterna och blanda ner i skålen tillsammans med hackad rödlök. Lägg upp rucola på ett uppläggningsfat och toppa med bönblandningen. Skiva osten i en halv centimeter tjocka skivor. Hetta upp en stekpanna med olja och stek osten på bägge sidorna i några minuter. Lägg osten på salladen och dekorera med en persiljekvist.

    Liknande recept

    3
    10 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben