Bönsallad med sharonfrukt

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 10 minuter

Försöker lära mig och resten av familjen att äta bönor och detta blev ett lyckat försök.

Ingredienser

  • 1 burk små vita bönor (Saltå Kvarn)
  • 2 st sharonfrukter
  • ca 1 dl kärnfria kalamataoliver
  • 2 st tomater
  • 2 st avokado
  • Saft från citron
  • 3 msk Rapsolja
  • Santa maria Chili explotion
  • Salt
  • Instruktioner

    Skölj bönorna. Ta bort skalet från avokadon och dela den i bitar. Lägg avokadon i en skål och pressa lite citronsaft över. Skär sharonfrukterna och tomaterna i bitar och blanda allt samman. Krydda med chili explotion och salt. Gott till grillad fisk eller kött.

    Liknande recept

    3
    10 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben