Britts goda kycklinggryta

Serverar: 3 portioner

Tid: 30 minuter

En lättlagad gryta med en blandning av sött och salt som gör att det blir otroligt gott!

Ingredienser

  • 1 st färdiggrillad kyckling
  • 2,5 dl grädde eller matlagningsgrädde
  • 1 liten bit ädelost
  • 10-15 st gröna vindruvor
  • 1 pkt bacon
  • Instruktioner

    Rensa kycklingen och dela den i lagom stora bitar. Lägg bitarna i en smord, ugnssäker form. Koka upp grädden och ädelosten. Häll över kycklingen och ställ in i ugnen, 225 º i ca 15 minuter. Halvera druvorna och lägg på dessa de sista 10 minuterna. Dela baconen i bitar, knaperstek och strö över när kycklingen är färdig. Klart att servera! Gott med ris till!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben