Bruna bröd

Serverar: 90 portioner

Min barndoms favorit bland kakor!

Ingredienser

  • 250 g margarin
  • 2 kkp socker
  • 1 msk sirap
  • 4 kkp mjöl
  • 1 ägg
  • 1 tsk bikarbonat
  • Instruktioner

    1. Ugn 175-200 grader.
    2. Rör smör och socker poröst. Blanda bikarbonaten med ägget innan det hälls i smeten. Tillsätt mjöl och resten av ingredienserna.
    3. Låt degen vila i kylskåp över natten.
    4. Rulla degen till små kulor, ungefär som en tia i storlek. Lägg på bakplåtsklädd plåt och platta till dem något.
    5. Grädda ca 8 min, kakorna ska se "torra" ut.

    Liknande recept

    4.6
    1 h 40 min
    2
    28
    4.8
    1 h
    2
    10

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Spansk ljuvlig fiskgryta
    En rikigt somrig, medelhavssoppa, den doftar underbart och smakar ljuv...

    Mexikansk matlagning
    Mexikansk matlagning är en blandning av den centralamerikanska, spansk...

    Sill, sill, sill
    Sill hör verkligen sommaren till. Finns det något bättre än sill, nypo...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben