Brylé Espresso

Serverar: 4 portioner

Brylé med smak av espressokaffe

Ingredienser

  • 1 paket pulver till brylépudding (inklusive en påse karamellsås)
  • 4 dl standardmjölk
  • 1 msk espressokaffepulver (2 portionspåsar à 2 g)
  • 1 tsk kaffepulver till garnering
  • Instruktioner

    1. Gör helst desserten dagen före servering.
    2. Tillaga pulvret enligt anvisning på förpackningen. Vispa slutligen ner kaffepulvret i den heta smeten.
    3. Ringla 1 tsk av karamellsåsen i 4 portionsformar eller kaffekoppar. Häll i smeten och ställ puddingarna att kallna. Förvara i kylskåp tills serveringsdags.
    4. Stjälp upp puddingarna på var sin tallrik. Ringla sockersås över puddingarna och lite på tallrikarna.
    5. Dofta över kaffepulver i sista minuten, det kommer att lösas upp och krydda såsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben