Brysselgryta med frikadeller

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Ett gammalt recept jag tagit ur Allt om mat, det fungerar fortfarande.Jag tycker det är gott...

Ingredienser

  • 4 potatisar
  • 2 stora morötter
  • 250 g brysselkål
  • 1 liter buljong
  • 200 g frysta råa köttbullar
  • 100 g frukustkorv
  • Instruktioner

    1. Skala potaisen och skär i tärningar. Ansa morötterna och skiva dem. Koka upp buljongen och lägg i potatis + morötter, koka i 10 minuter. Ansa brysselkålen och lägg i den. Koka upp och lägg i de frysta köttbullarna. Sjud sakta i ytterligare 10 minuter, Skiva korven och lägg i den, Koka upp och smaka av.
    2. Servera soppan het med bröd och ost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben