Buffelfetasallad med jordgubbar och bönor

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 20 minuter

En somrig sallad som jag gjorde av vad som fanns hemma. Buffelfeta och jordgubbar var en himmelsk kombination!

Ingredienser

  • ½ burk cannelinibönor
  • 2 msk citron
  • 2 msk olivolja
  • Basilika, fryst eller färsk
  • 1 pkt buffelost med fetakaraktär
  • 250 g jordgubbar
  • 1 paprika
  • 3 champinjoner
  • 1 pkt babyspenat
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blanda bönorna med olivolja, citron och basilika. Låt stå.
    2. Tärna buffelfetaosten i små tärningar, eller smula den i lagom stora bitar.
    3. Dela jordgubbarna, paprikan och champinjonerna i mindre bitar.
    4. Blanda alla ingredienserna i en salladsskål, peppra efter smak.
    5. Servera gärna med något gott bröd till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben