Serverar: 40 portioner
variera fyllningen med äppelmos. servera varma med kall mjölk
1. Smält matfett i en kastrull. Tillsätt mjölk och värm den till 37grader (fingervarmt). 2. smula ner jästen i degskålen. Häll över degvätskan och rör om tills jästen har löst sig. Tillsätt socker och salt. 3. Tillsätt mjölet och arbeta degen kraftigt tills den känns smidig. 4.Låt degen jäsa övertäckt med bakduk i ca 30 min. 5. efter utbakning pensla bullarna/längdernamed ägggula, strö över pärlsockret. 6. Längden gräddas i nedre delen av ugnen bullarna i mitten av i ugnen i 200 grader i ca 20 min.
Bagels & Grissini
Bagels har verkligen blivit en bestseller här i Sverige. Har du inte m...
Kanelbullar på stranden
Jag har inga statistiska belägg men ändå en mycket stark känsla av att...