Cecilias tuppkaka

Serverar: 1 portioner

Tid: 30 minuter

Väldigt enkel och god

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 3,5dl socker
  • 75-100 g smör
  • 2,5 dl vetemjöl
  • Glasyr
  • 100 g philladelphia ost
  • 50 g mjukt smör
  • 2 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Blanda ägg, socker, smält smör.... rör om väl. Blanda i vetemjöl och häll i smeten i smord form. grädda i 200 grader ca 25-30 minuter.
    2. Glasyren röres ihop till en slät smet och breds på när kakan kallnat.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4-6
    2
    5
    20 min
    10-12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben