Cecilias tuppkaka
Serverar:
1 portioner
Tid:
30 minuter
Väldigt enkel och god
Ingredienser
2 ägg
3,5dl socker
75-100 g smör
2,5 dl vetemjöl
Glasyr
100 g philladelphia ost
50 g mjukt smör
2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
Instruktioner
Blanda ägg, socker, smält smör.... rör om väl. Blanda i vetemjöl och häll i smeten i smord form. grädda i 200 grader ca 25-30 minuter.
Glasyren röres ihop till en slät smet och breds på när kakan kallnat.
Liknande recept
Cecilias örtkryddade köttbullar i mustig sås
4
4
1
Cecilias muffins
5
15
1
Tuppkaka
4.8
25
1
Cecilias räksoppa
4.5
20 min
4-6
2
Tuppkaka
30 min
Tuppkaka
5
20 min
10-12
Cecilias mandeltårta
45 min
6
Cecilias björnbärspaj
8
Tuppkaka
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!