Cheesecake med färskost och choklad
Lättlagad, kall cheesecake.
Ingredienser
Botten
200 g digestivekex
75 g smält smör
Fyllning
300 g cream cheese
200 g riven vit choklad
Garnering
Färska bär och frukter
Instruktioner
- Bryt kexen i småbitar eller finfördela dem i en matberedare. Tillsätt smöret och kör ihop så allt blandas. Lägg blandningen i en form med löstagbar kant, ca 20 cm i diameter. Tryck till den i botten med en sked. Ställ i frysen ca 10 minuter.
- Lägg cream cheese i en bunke och rör den mjuk med elvisp. Blanda ned den rivna chokladen.
- Bred ut fyllningen i formen. Täck med plastfilm och ställ i kylskåp ca 1 timme eller över natten.
- Garnera med färska bär och frukter.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Cheesecake
Den amerikanska ostkakan, cheesecake, är en riktigt trevlig dessert so...