Cheesecake med färskost och choklad

Lättlagad, kall cheesecake.

Ingredienser

  • Botten
  • 200 g digestivekex
  • 75 g smält smör
  • Fyllning
  • 300 g cream cheese
  • 200 g riven vit choklad
  • Garnering
  • Färska bär och frukter
  • Instruktioner

    1. Bryt kexen i småbitar eller finfördela dem i en matberedare. Tillsätt smöret och kör ihop så allt blandas. Lägg blandningen i en form med löstagbar kant, ca 20 cm i diameter. Tryck till den i botten med en sked. Ställ i frysen ca 10 minuter.
    2. Lägg cream cheese i en bunke och rör den mjuk med elvisp. Blanda ned den rivna chokladen.
    3. Bred ut fyllningen i formen. Täck med plastfilm och ställ i kylskåp ca 1 timme eller över natten.
    4. Garnera med färska bär och frukter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Cheesecake
    Den amerikanska ostkakan, cheesecake, är en riktigt trevlig dessert so...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben