Chili con Carne

Ingredienser

  • 1 gul lök
  • 1 grön paprika
  • 100 g köttfärs
  • 3 burkar tomater
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk basilika
  • 2 krm chilipeppar
  • 2 dl bönor i tomatsås
  • 2 msk persilja
  • Instruktioner

    Skala och hacka löken och rensa paprikan. Skär paprikan i strimlor. Fräs lök och paprika i en stekpanna, ca 5 min. Lägg i köttfärsen och finfördela den med en trägaffel och låt den steka med löken och paprikan i ca 5 min. Tillsätt tomater, pressad vitlök och kryddor och låt det småkoka i 10 minuter. Tillsätt bönorna och låt rätten på nytt koka upp. Servera med nyhackad persilja och ett glas kallt vatten.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Shizo 20 november 2007

    1 portion detta ??

    Relaterade Artiklar

    Spaghetti med köttfärssås
    Vad äter vi svenskar till vår spaghetti? Köttfärssåsen är i ohotad top...

    Nytt år- Nya förutsättningar
    Så här i årets första skede brukar det vara ordentligt skralt i kassan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben