Chili con Carne

Serverar: 6 portioner

Tid: 15 minuter

Chili på mitt vis. Ungarna älskar den! Blir det färs över från tacokvällen så är detta perfekt att följa upp med. Gott till är Majsbröd och Créme fraiche blandat med italiensk salladskrydda (topping)

Ingredienser

  • 500 g tacokryddad köttfärs
  • 3 brk av varierade bönor
  • 2 st grön paprika i tärningar
  • 3 skalade tomater i tärningar
  • 1 hackad gul lök
  • 1 brk majs
  • Svartpeppar
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Blanda bönorna med färsen i en gryta och rör om. Tärna grönsakerna. Vänd ner den råa löken och den tärnade paprikan. Låt puttra i 10 minuter. Vänd ner tomathacket och låt detta puttra med ett par minuter.
    2. Värm bröden och lägg dem under handduk.
    3. Servera chilin med bröden och ställ fram en skål med "topping" - den svalkar om man tycker att chilin är för het.
    4. Ät och njut - det gör vi!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Spaghetti med köttfärssås
    Vad äter vi svenskar till vår spaghetti? Köttfärssåsen är i ohotad top...

    Nytt år- Nya förutsättningar
    Så här i årets första skede brukar det vara ordentligt skralt i kassan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben