Chili con carne

Serverar: 4 portioner

Gott, billigt och lättlagat

Ingredienser

  • 400 gram nötfärs
  • 1 dl olja
  • 1 st stor gul lök
  • 1 burk vita bönor i tomatsås
  • 3 dl chilisås
  • 1 burk majskorn
  • 1 klyfta vitlök
  • 2 krm salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 1 tsk tabasco
  • 1 msk worcestershire sauce
  • Instruktioner

    1. Hetta upp oljan i en panna. Lägg i köttfärsen och sedan löken. Krydda köttfärsen med salt och vitpeppar. 2. När köttfärsen är genomstekt, häll i vita bönor, chilisås och majs i pannan. Pressa ner en vitlöksklyfta i chilisåsen och smaka av med tabasco och worcestershire sauce. Låt puttra en stund på låg värme. 3. Servera med rostat bröd. Pitabröd är också gott till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Spaghetti med köttfärssås
    Vad äter vi svenskar till vår spaghetti? Köttfärssåsen är i ohotad top...

    Nytt år- Nya förutsättningar
    Så här i årets första skede brukar det vara ordentligt skralt i kassan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben