Chilimarinerad fläskkarré

Serverar: 4 portioner

Ännu mer gott att lägga på grillen!

Ingredienser

  • 4 st fläskkarré kotletter
  • 1 påse Caj P Marinad Chili
  • 1 msk hackad vitlök
  • 1 st lök, hackad
  • 3 st soltorkade tomater, i olja
  • 4 st vårlök, skivad
  • 2 msk persilja, hackad
  • 2 msk balsamicovinäger
  • 2 msk olivolja, mild
  • Blandade salladsgrönsaker
  • BBQ sås
  • Instruktioner

    1. Lägg köttet i en påse, slå på marinaden, låt stå minst 1 timme i kylen.
    2. Skär grönsakerna till en fin sallad.
    3. Ta upp köttet, låt rinna av, pensla med olja och grilla köttet.
    4. Hetta upp en kastrull, gärna på grillen, och fräs vitlök, lök och soltorkade tomater några minuter.
    5. Tillsätt vinäger, salladslök och persilja, låt det koka ihop något.
    6. Slå den heta vinegretten över salladen och servera tillsammans med grillad karré och BBQ sås.

    Liknande recept

    4
    1 h 30 min
    4-6
    5
    4.6
    3 h 30 min
    7-10
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben