Choklad- och cheesecakemuffins
Serverar:
12 portioner
Lite annorlunda muffins som är jättegoda.
Ingredienser
3 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk bikarbonat
125 g smör
2 1/2 dl råsocker
3 ägg
1 1/4 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
1 1/2 dl mjölk
300 g philadelphiaost
3/4 dl socker
1 msk citronsaft
Instruktioner
Muffins: Blanda mjöl, bakpulver och bikarbonat i en skål. Ta en ny skål och rör smör och råsocker poröst. Tillsätt sedan 2 av äggen.
Rör ner kakaon och hälften av vaniljsockret i smeten. Tillsätt mjölken och de torra ingredienserna och vispa till en slät smet.
Fyllning: Vispa osten mjuk med elvisp. Vispa ner strösocker, resten av äggen, citronsaft och resten av vaniljsockret.
Fyll muffinsformar till hälften med smet. Klicka på fyllningen och fyll på med resten av muffinssmeten. Grädda i ca 25 minuter i 175 grader.
Liknande recept
Choklad- och pekannötbiscotti
5
1 h
40
3
Choklad- och apelsinkaka med kokos
3
1
Choklad- och jordgubbsmuffins
1 h
12
Choklad- och yoghurtkräm med frukt och bär
4.8
4
5
Choklad- och jordnötsrutor
4
30 min
8
Choklad- och ananasrutor
24
2
Choklad- och mandelkaka
1 h 15 min
1
Choklad- och arraksrutor med nougat och dajm
4.9
8
Lättgjorda choklad- och jordnötscookies
45 min
40
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!