Choklad- och kanelbrownies
Serverar:
30 portioner
Mycket gott!
Ingredienser
300 g smör
300 g mörk choklad
8 ägg
5 dl strösocker
4 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
1 msk vaniljsocker
1 msk kanel
2 krm salt
Instruktioner
Sätt ugnen på 200º. Klä en långpanna, 30 x 40 cm, med ett smort bakpapper.
Bryt el. hacka chokladen i mindre bitar. Smält smör och choklad över svag värme.
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda de torra ingredienserna för sig och rör sedan ner blandningen i äggsmeten. Blanda sist i chokladsmeten.
Häll smeten i långpannan och grädda kakan mitt i ugnen ca 25-30 min. Låt kakan svalna helt i pannan. Skär sedan upp den i rutor i önskad storlek.
Liknande recept
Choklad- och pekannötbiscotti
5
1 h
40
3
Choklad- och apelsinkaka med kokos
3
1
Choklad- och jordgubbsmuffins
1 h
12
Choklad- och yoghurtkräm med frukt och bär
4.8
4
5
Choklad- och jordnötsrutor
4
30 min
8
Choklad- och ananasrutor
24
2
Choklad- och mandelkaka
1 h 15 min
1
Choklad- och arraksrutor med nougat och dajm
4.9
8
Lättgjorda choklad- och jordnötscookies
45 min
40
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!