Choklad- och kokosbrownie

Serverar: 1 portioner

Goda inte så söta men de passar bra till fikat.

Ingredienser

  • Brownie
  • 500 g mjukt margarin
  • 2 dl socker
  • 2 msk vaniljsocker
  • 2 dl kakao
  • 1 dl ljus sirap
  • 1 tsk salt
  • 8 ägg
  • 2 ½ dl vetemjöl
  • Kokos
  • 4 msk socker
  • 2 dl vispgrädde
  • 6 dl kokosflingor
  • 4 äggvitor
  • ½ msk vaniljsocker
  • smör till plåten
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa margarin, socker och vaniljsocker vitt och krämigt. Rör ner kakao, sirap och salt. Rör i ett ägg i taget under omrörning och vänd till sist ner vetemjölet.
    2. Kokossmet: Blanda alla ingredienser till kokos smeten.
    3. Lägg ett bakpapper i långpannan och smöra på kanterna. Häll i brownie smeten i långpannan och ringla över kokossmeten och marmorera de.
    4. Grädda mitt i ugnen i ca 25-30 minuter, de ska vara lite kladdiga.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben