Choklad- och kokostopping
Gott till glassen!
Ingredienser
25 g smör
1 dl riven kokos
1½ msk strösocker
1 msk kakao
½ krm salt
Instruktioner
Smält smöret i en stekpanna. Tillsätt kokos, strösocker, kakao och salt. Låt fräsa ca 5 minuter under omrörning. Häll upp fräset på en tallrik och låt kallna.
Passar till: vaniljglass med skivade bananer eller kolaglass.
Liknande recept
Choklad- och pekannötbiscotti
5
1 h
40
3
Choklad- och apelsinkaka med kokos
3
1
Choklad- och jordgubbsmuffins
1 h
12
Choklad- och yoghurtkräm med frukt och bär
4.8
4
5
Choklad- och jordnötsrutor
4
30 min
8
Choklad- och ananasrutor
24
2
Choklad- och mandelkaka
1 h 15 min
1
Choklad- och arraksrutor med nougat och dajm
4.9
8
Lättgjorda choklad- och jordnötscookies
45 min
40
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!